Veckans boktips!

Posted by on maj 27, 2017

Sommaren är en perfekt tid för att läsa sig mätt på bra böcker! Det verkar dock finnas ett par tydliga tendenser i utbudet, som kanske både är bra och dåliga. Deckartrenden håller i sig vilket är föga förvånande i ett land som Sverige – med mordgåtor och poliser som har tjänat sig ett rykte över hela världen. Vi ser också många biografier av popartister, youtubare, idrottare, och de alla verkar säga ”ingen är perfekt, alla måste kämpa!” Böcker om psykisk ohälsa, att finna balans, om att hantera motgångar blir också populära tillsammans med böcker om hur du skapar dig ekonomisk och social framgång. Det är bara att boka service hos en terapeut och börja jobba med sig själv! Vill man nå bortom allt det här har ni kommit rätt – det skrivs en hel del gripande litteratur av hög kvalitet utan att för den skull vara högtravande. Tre fina måste-läsningar i sommar är Jason Diakités En droppe midnatt, Johannes Anyurus De kommer drunkna i sina mödrars tårar och den fina antologin Brev till min dotter där flera kända svenska författarkvinnor medverkar. Ta del av svensk modern författarkonst i sommar med personliga porträtt och omvälvande känslostormar.

öl

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *