Studentlitteratur

Posted by on maj 19, 2017

Som student har du ofta mängder av böcker att plöja igenom och många av böckerna är både stora och dyra att inhandla. Det brukar dock finnas en mängd second hand-böcker i omlopp och universitet och högskolor brukar anordna bokbytardagar där gamla studenter förser de nya med använd kurslitteratur. Tillhör du en av de som har sparat dina gamla böcker, men kanske inte använder dem frekvent längre? Står de mest och samlar damm? Kolla om universiteten fortfarande använder dem som kurslitteratur, och i så fall – lägg ut dem på Tradera eller drönBlocket. En student som vill arbeta som bemanningssjuksköterska och just nu pluggar kommer behöva mängder av böcker i anatomi och biologi. Du kan sätta samma paket av dina gamla böcker och kanske sälja dem specifikt för en typ av kurs som du läst. Ofta ändrar inte universiteten sina litteraturlistor på många år, utan dina böcker kan fortfarande vara användbara. Kolla vilken upplaga du har och vilka ändringar som gjorts!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *