Lär dig nytt med hjälp av böcker

Posted by on januari 20, 2017

Det härliga med böcker är att de förutom underhållning kan agera kunskapskällor. Du kan faktiskt med hjälp av böcker lära dig många nya saker, oavsett om du vill lära dig sy, fiska, om förvaltning av fastigheter eller hur du blir bra på någon sport så finns det garanterat böcker i ämnet. Den här bloggposten kommer inte att innehålla några speciella boktips, istället är den en uppmaning om att inte hoppa över avdelningen för faktaböcker när du besöker en bokhandel vare sig den är fysisk eller finns på nätet.

I bokhandlarnas faktaavdelningar finns böcker om alla möjliga saker. Det kan hända att du blir nyfiken på något som du inte ens visste att du var intresserad av förrän du såg en bok som såg spännande ut i ämnet. Det finns nästan inget härligare än att sätta sig med en god bok och insupa nya kunskaper. Gör det till ett försenat nyårslöfte att lära dig något nytt i år.

bok2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *