Dagens tips!

Posted by on oktober 11, 2016

perfekt

 

Äntligen har Michaela Fornis bok ”Jag är inte perfekt, tyvärr” kommit ut och upp på bästsäljar-listor runt hela landet. I dagens instagramvärld med fler fasader än någonsin så behövdes det verkligen en bok om att våga vara operfekt. Författaren själv som är en bloggare har upplevt detta länge, att sträva efter att visa upp sitt liv som perfekt och lida av en perfektionism som forskning visar samband med ångest och depression. Tanken med boken är att man ska kunna ta upp den och läsa den när man behöver. Bokens innehåll är små historier om hennes eget liv, hennes egen ångest och hennes verktyg som hon använt för att ha, bästsäljarentera den.

Det är helt enkelt en kombination av en självhjälpsbok och en dagbok för att hjälpa andra unga kvinnor att hantera samhällets stress för att vara perfekt. Hennes andra två böcker ”Om att älska” och ”En bok om kärlek” säljer fortfarande, så varför inte slå till på alla tre?

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *